Informatie

Parkeerbeleid

Net als voorgaande jaren hebben we een parkeerbeleid. Wij en de Gemeente Zoetermeer vragen u vriendelijk om aan het parkeerbeleid te houden. De aanwijzingen van onze verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden.

 

Inschrijven

Er zijn vier afstanden waar je aan kunt meedoen: 1.5km, 5km, 10km en 21.1km. Alle afstanden lopen door het Burgemeester Hoekstrapark, het Balijbos en door de Gemeentes Zoetermeer en Pijnacker. Aan de 10km en 21.1km kun je ook wandelend deelnemen – Powerwalking!

Nieuws

Bekijk hier ons nieuwsoverzicht met daarin alle recente berichtgeving over de Halve Marathon Zoetermeer.

Motionlab

Met de 5D infra rood camera Motionlab kunnen we jouw loopstijl analyseren en werken aan je loopefficiëntie.

Afstanden

Er zijn vier afstanden waar je aan kunt meedoen. Alle afstanden lopen door het Burgemeester Hoekstrapark, het Balijbos en door de Gemeentes Zoetermeer en Pijnacker. Aan de 10km en de 21.1km kun je ook wandelend deelnemen – Powerwalking!

Vortza

Vortza is een nieuwe trainingsapp die jou kan helpen bij je hardlooptrainingen. Gebruik deze app voor slechts €5,00 om een op maat gemaakt trainingsprogramma te volgen op basis van je train prestaties.

Vrijwilligers

Dankzij hun aanwezigheid en helpende hand zorgen we voor een goed verloop voor de sportieve deelnemers en voor de bezoekers een gezellige ervaring.

Team

Het HMZ Team zet ieder jaar weer de schouders onder dit evenement met hun organisatorische inzet, met het meedenken, ze delen hun visie…. en ze genieten van de beleving op deze mooie dag.

Business Run

Samen met uw collega’s en/of relaties kunt u aan de start staan van een 5km wedstrijd en werken aan teambuilding.

FAQ

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen die wij hebben ontvangen. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op.