Rokkeveense Dekkerloop gaat verder onder de naam: Halve Marathon Zoetermeer

Na de prijsuitreiking maakte organisator Andy Oskam bekend dat er afscheid genomen gaat worden van de naam Rokkeveense Dekkerloop. Na acht succesvolle jaren heeft de organisatie van dit sportevenement besloten de naam te wijzigen in: Halve Marathon Zoetermeer.

Dit mede om de landelijke uitstraling te vergroten. De eveneens populaire 5km en 10km en de 1,5 Kids Run blijven op het programma staan.

De naamswijziging werd al met grote spandoeken en borden tijdens deze laatste editie bekend gemaakt, zodat de deelnemers dit evenement volgend jaar ook weer weten te vinden. ‘De motor achter dit sportevenement en de invulling blijven zoals u dat van ons gewend bent. De eerste Rokkeveense Dekkerloop was op 22 januari 2012 en als je dan de groei ziet, met de ervaring die je hebt opgedaan, de mensen die je om je heen hebt en de visie die we hanteren, dan mag je nooit vergeten waar je vandaan komt, want daar zit juist de kracht in. Wij zien jullie graag volgend jaar terug bij de Halve Marathon van Zoetermeer waar verschillende afstanden gelopen kunnen worden’, aldus Andy Oskam.

De volgende editie van dit sportevenement is op zondag 19 januari 2020.