Halve Marathon Zoetermeer blijft groeien!

Zondag 19 januari 2020 was een mooie, zonnige dag voor alle hardlopers, bezoekers en de organisatie Halve Marathon Zoetermeer. We hadden voor het zoveelste jaar perfect loopweer voor in de tijd van het jaar met de zon volop de achtergrond!

Wederom hebben we een recordaantal inschrijvingen kunnen behalen van 1.420 inschrijvingen en 1.258 finishers waarvan 234 kinderen. Vanwege deze aantallen hebben we de opstelling op het buiten terrein moeten aanpassen en ook binnen moeten zorgen voor een goede doorloop.

Het was een spannende race tijdens de Halve Marathon van Zoetermeer zowel bij de mannen als bij de vrouwen. De snelste man op deze afstand was
Dez De Eerens en op de 2e plek, met enkele seconden verschil, was Rick Salome en als 3e eindigde Reinout van der Bok. Bij de vrouwen werd Serena van Ramele 1e en met ruim een minuut verschil finishte Hilde Pape als 2e en als 3e finishte Astrid Heida. En de wisselbeker van de scholencompetitie is gewonnen door de Prins Clausschool.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en een mooi aangekleed evenement met een goed bemand aantal vrijwilligers die de hardlopers en bezoekers een super gezellige sportdag hebben gegeven. Zo hebben we veel positieve gezichten gezien, emoties aan de finish en reacties waar wij als organisatie blij van worden. De Halve Marathon Zoetermeer hanteert een visie waarbij sportiviteit en beleving belangrijk is en de hardlopers op nummer één staan.

De volgende editie in 2021 is onze 2e lustrum!
Vanaf 1 september 2020 kun je je inlezen én inschrijven voor de Halve Marathon Zoetermeer welke zal plaatsvinden op zondag 24 januari 2021.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor hun aanwezigheid en sportiviteit. Samen met jullie sporters, de sponsoren en de vrijwilligers maken we van dit evenement een werkelijke beleving met mooie sportmomenten. Het samen brengen van familie, vrienden en kennissen in het begin van het jaar.
Dat is elk jaar weer het goede voornemen van de Halve Marathon Zoetermeer. Namens de organisatie HMZ en de organisator Andy Oskam: tot in 2021 aan de start van ons jubileumjaar!