Nieuws

31/01/2020
Halve Marathon Zoetermeer blijft groeien!

Naamswijziging

Zondag 19 januari 2020 was een mooie, zonnige dag voor alle hardlopers, bezoekers en de organisatie Halve Marathon Zoetermeer.
We hadden voor het zoveelste jaar perfect loopweer voor in de tijd van het jaar met de zon volop de achtergrond!

Wederom hebben we een recordaantal inschrijvingen kunnen behalen van 1.420 inschrijvingen en 1.258 finishers waarvan 234 kinderen. 
Vanwege deze aantallen hebben we de opstelling op het buiten terrein moeten aanpassen en ook binnen moeten zorgen voor een goede doorloop.

Het was een spannende race tijdens de Halve Marathon van Zoetermeer zowel bij de mannen als bij de vrouwen.
De snelste man op deze afstand was Dez De Eerens en op de 2e plek, met enkele seconden verschil, was Rick Salome en als 3e eindigde Reinout van der Bok. Bij de vrouwen werd Serena van Ramele 1e en met ruim een minuut verschil finishte Hilde Pape als 2e en als 3e finishte Astrid Heida.
En de wisselbeker van de scholencompetitie is gewonnen door de Prins Clausschool.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en een mooi aangekleed evenement met een goed bemand aantal vrijwilligers die de hardlopers en bezoekers een super gezellige sportdag hebben gegeven. Zo hebben we veel positieve gezichten gezien, emoties aan de finish en reacties waar wij als organisatie blij van worden. De Halve Marathon Zoetermeer hanteert een visie waarbij sportiviteit en beleving belangrijk is en de hardlopers op nummer één staan.

De volgende editie in 2021 is onze 2e lustrum!

Vanaf 1 september 2020 kun je je inlezen én inschrijven voor de Halve Marathon Zoetermeer welke zal plaatsvinden op zondag 24 januari 2021.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor hun aanwezigheid en sportiviteit. Samen met jullie sporters, de sponsoren en de vrijwilligers maken we van dit evenement een werkelijke beleving met mooie sportmomenten. Het samen brengen van familie, vrienden en kennissen in het begin van het jaar. Dat is elk jaar weer het goede voornemen van de Halve Marathon Zoetermeer. Namens de organisatie HMZ en de organisator Andy Oskam: tot in 2021 aan de start van ons jubileumjaar!

03/09/2019
Sport en Duurzaamheid!

De 1.5km Kids Run wordt gesponsord door NDI (het Nationaal Duurzaamheid Instituut)

Oprichtster van NDI, Kelly Ruigrok, heeft bewust gekozen om met haar instituut de 1.5km Kids Run te sponsoren. Haar insteek heeft een gezonde kern van aanpak: "Kinderen zijn de toekomst!" Als gedreven persoon in duurzaamheid is dit voor ons een mooie gelegenheid om kinderen bewust te maken over de toekomst van de wereld en haar duurzaamheid. Samen met de organisatie van de Halve Marathon Zoetermeer willen wij kijken op welke wijze wij dit kunnen overbrengen in combinatie met sport. Met de NDI Scholencompetitie kunnen wij op een laagdrempelige wijze kinderen informatie geven en bewust maken van duurzaamheid, aldus Kelly Ruigrok.

27/01/2019
Rokkeveense Dekkerloop gaat verder onder de naam: Halve Marathon Zoetermeer

Naamswijziging
Na de prijsuitreiking maakte organisator Andy Oskam bekend dat er afscheid genomen gaat worden van de naam Rokkeveense Dekkerloop. Na acht succesvolle jaren heeft de organisatie van dit sportevenement besloten de naam te wijzigen in: Halve Marathon Zoetermeer.   

Dit mede om de landelijke uitstraling te vergroten. De eveneens populaire 5km en 10km en de 1,5 Kids Run blijven op het programma staan.

De naamswijziging werd al met grote spandoeken en borden tijdens deze laatste editie bekend gemaakt, zodat de deelnemers dit evenement volgend jaar ook weer weten te vinden. 'De motor achter dit sportevenement en de invulling blijven zoals u dat van ons gewend bent. De eerste Rokkeveense Dekkerloop was op 22 januari 2012 en als je dan de groei ziet, met de ervaring die je hebt opgedaan, de mensen die je om je heen hebt en de visie die we hanteren, dan mag je nooit vergeten waar je vandaan komt, want daar zit juist de kracht in. Wij zien jullie graag volgend jaar terug bij de Halve Marathon van Zoetermeer waar verschillende afstanden gelopen kunnen worden', aldus Andy Oskam.

De volgende editie van dit sportevenement is op zondag 19 januari 2020.

12/12/2018

HARDLOOPCLINIC DEKKERLOOP VOOR HET PALET

Andy Oskam en Carin Bilancio van Custom Made Sport hebben een hardloopclinic gegeven aan de kinderen van basisschool Het Palet.

Kinderen van verschillende groepen hebben een circuit gedaan van verscheidene atletiekonderdelen. Veel leerlingen van Het Palet doen mee met de 1.5 kilometer Kids Run van de Rokkeveense Dekkerloop, op zondag 20 januari 2019. Zij doen mee aan de FlexWorx Scholencompetitie en hopen ook dit jaar de wisselbeker te winnen.

12/10/2018

Voor de Balans in uw Financiële Administratie!

Administratiekantoor Bilancio is een dynamisch, onafhankelijk kantoor, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Met een persoonlijke, klantgerichte benadering richten wij ons voornamelijk op het verzorgen van uw financiële administratie.

Wij verlenen onze diensten zowel aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), ZZP’ers, vennootschap onder firma's, besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen maar ook aan startende ondernemers.

Administratiekantoor Bilancio is al vanaf de 1e editie, van de Rokkeveense Dekkerloop, van de partij om ervoor te zorgen dat dit sportieve evenement, wat betreft de administratie goed verloopt en, met een team, het wedstrijdsecretariaat verzorgt.

Op zondag 20 januari 2019 zal de 8e editie van de Rokkeveense Dekkerloop plaatsvinden, wellicht tot dan!

07/09/2018

Volop innovaties bij onze sponsor Tele Radio afstandsbesturingen.

Innoveren om het beste te leveren aan de klant. Dat is waar Tele Radio, sponsor van de Rokkeveense Dekkerloop en fabrikant van industriële draadloze afstandsbesturingen, voor staat. Zo is er bijvoorbeeld recentelijk een zender ontwikkeld die maar liefst 10.000 verschillende objecten kan aansturen!

Kijk voor al het nieuws en informatie op www.facebook.com/teleradiobenelux

30/08/2018

De 8e editie gaat een maand éérder online t.o.v. de voorgaande edities. En met trots presenteren wij de toezeggingen van onze afstandsponsoren: FlexWorx Personeelsoplossingen, Tele Radio, Runnersworld Zoetermeer en Just Notariskantoor van der Bijl.

Wij bedanken deze sportminded bedrijven voor hun betrokkenheid en sportiviteit!  

We kijken uit naar een prettige samenwerking.

22/01/2018

Just Notariskantoor van der Bijl wordt hoofdsponsor van de Halve Marathon!

06/12/2017

Postiljon - 7e Rokkeveense Dekkerloop wordt mooie editie.

Op zondag 28 januari 2018 vindt de 7e editie van de 'Dekkerloop' plaats bij Dekker Zoetermeer. Vanaf 10.00 uur zijn deelnemers en publiek welkom op het evenement. Organisator Andy Oskam van Custom Made Sport en zijn RVDL-team, de sponsoren en alle vrijwilligers zetten samen weer hun beste beentje voor om het evenement volgens planning te laten verlopen en een sportief en feestelijk evenement neer te zetten. [ lees verder ]

04/12/2017

Naast dat Administratiekantoor Bilancio onze administratie verzorgt maakt het bedrijf wederom een mooie gebaar naar het evenement en koppelt haar naam aan de 1,5km Kids Run.  

21/09/2017

Vanaf 24 september 2017 zijn de online inschrijvingen voor de 7e editie geopend.

Met trots melden we dat Tele Radio de 5km aan haar naam heeft gekoppeld en Runnersworld Zoetermeer de 10km. De Business Run is gekoppeld aan de 5km. Bedrijven kunnen met 4-5 lopers deelnemen aan de Tele Radio 5km Business Run en voor de Business Run Beker lopen.

ORGANISEER UW EIGEN HARDLOOPWEDSTRIJD!

Wilt u uw eigen hardloopwedstrijd organiseren?

Wij organiseren hardloopwedstrijden op aanvraag.

We zitten graag met u rondom de tafel en bespreken de mogelijkheden en uw wensen. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen, zodat u zich kan richten op andere zaken zoals aandacht voor uw bezoekers en zakenrelaties.

Voor meer informatie neem contact op via info@custommadesport.nl

Halve Marathon Zoetermeer

Houd je van de sport en sta je graag klaar voor onze hardlopers? Geef je dan op als vrijwilliger en steun het HMZ-Team! We hebben je er graag bij!

Follow us

Locatie

Scheglaan 12 - 2718 KZ Zoetermeer (route)

Contact

Andy Oskam
info@halvemarathonzoetermeer.nl

Copyright

© 2011-2020 De Halve Marathon Zoetermeer.
All rights reserved.
Algemene Voorwaarden

Design by Xenodesign. Hosting by Xenomedia.